fredag den 6. november 2009

Ones a good boy goes bad..
.. jeg trådte ind min spritnye klasse og mine øjne mødte dine. De gik rent ind og mit hjerte hamrede som en sindsyg..
Tiden gik og der var halvt kontakt. du var genert, du sagde ikke så meget, men alligevel.. alligevel følte jeg mig tiltrukket af dig.
jeg gik ud fra jeg ikke havde en chance. det endte med jeg kærstede 3 af dine nærmeste inden dig.. Efter 1 år fik jeg sms'en. sms'en der fik boblerne til at gå amok i min mave. på den gode måde! Du var vild med mig og havde været det siden dag 1. Jeg var sammen med
fodboldspilleren men det var dig jeg ville ha..
Så kom hemmelighedsperioden. Vi kom tættere på hinanden, vi var sammen hele tiden. Vi lavede intet forbudt - var bare sammen. Jeg slog op med fodboldspilleren og vi var hemmelige kærester hvor alt der kom ud omkring os var på "a need to know basis".
Så var vi åbenlyst sammen og jeg var lykkeligere end nogen sinde.
Vi slog op efter 4 måneder. Brudet var et helvede. På papiret var det mig der havde dummet mig, men du fremporvokerede det! Du havde ændret dig!
Jeg var din første .. første du kyssede, flettede fingre med.. første du var i seng med.
1,5 år i uvenskab og rygtespredning fulgte. Så ophørte det og vi var tilbage på hemmeligheds stadiet. denne gang.. denne gang var det anderledes! Jeg vidste du havde en masse piger og var blevet en player. Jeg vidste du var begyndt at tage stoffer. Men jeg var ligeglad! for jeg vidste det.. jeg vidste alt og du var ærlig over for mig. Du løj for resten af verden men mig var du ærlig for og jeg er evigt taknemmelig. Jeg fortalte dig at jeg syntes du skulle ha hjælp for du var på vej ud hvor du ikke kunne bunde. du ville ikke lytte. jeg besluttede mig for at være din ven istedet for at lege din mor eller psykolog. Jeg tænkte flere gange at jeg ville blande mig og skrive til din mor men jeg tog mig i det.
Så skete det. Du var i byen, var på stoffer og du mødte en fck-fan. Idiotiske brøndbyhooligan! Du stak ham ned med en smadret flaske og han var tæt på at dø. Nu er du i rehab og din dom venter forude. du kan få 7 år. Jeg har elsket dig og inderst inde vil du altid betyde noget.. fordi du er dig. Men jeg støtter dig ikke. Jeg vil ikke skrive på din facebook at du skal holde hovedet højt. For du har fået hvad du fortjener og jeg håber straffen bliver hård. Jeg håber du har fået et wake up call men jeg tvivler..
Kun fremtiden ved om jeg kan se dig i øjnene igen....


Ingen kommentarer: